fbpx
Навчаючись рівнянка

Навчаючись, рівнянка досліджує світ кулінарії

Діліться інформацією з друзями:

Рівнянка Ірина Бабчук обрала навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ за професією кухаря не випадково.

З малих років спостерігала за роботою мами, любила гортати кулінарну книгу, цікавилася різними кухнями, досліджувала супи та каші.

Слухачка має вищу гуманітарну освіту, досвід роботи у громадській організації та незмінне хобі випікати.

«А ще я працювала у Шотландії, де зрозуміла: потрібно обов’язково мати професію, робітничу кваліфікацію, аби досягати успіху».

Після втрати роботи в ГО стала на облік у Рівненській філії обласного ЦЗ, адже прагнула нового заняття.

«Пекти я почала ще із декретної відпустки. Подобалися кекси, панетоне. Завжди вишуковую нові техніки, рецепти. Насправді – це бездонний світ!».

Пані Ірина постійно моніторить професійні курси, доєднується до корисного онлайн навчання. «Мені запропонували стати кухарем. Це було дещо несподівано, адже думала, що навчатимуся на кондитера. Вагалася недовго, та й група кухарів вже розпочинала навчання. А для мене все, що нове, – це певний виклик. І я його обов’язково приймаю!». Професійну освіту слухачка здобуває з легкістю і завзяттям. Їй подобається все: педагоги, навчальна база, сучасне обладнання, навчальні цехи, особливості організації роботи, технологічні карти, атмосфера у групі.

«Колись мріяла працювати у пекарні. Подобалися багети. Зараз отримую велике задоволення від умов навчання. Цікаво працювати на сучасних плитах, пароконвектоматі, тістомісильній машині… Дуже чекаю на виробничу практику і новий досвід».

Слухачка мріє про власне професійне обладнання, а ще цікавиться роботою бариста. Можливо, невдовзі ми матимемо у Рівному ще одну затишну сімейну кав’ярню.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua

Читайте також: На дорогах Рівненщини ожеледиця:попереджають рятувальники