fbpx

“Укрзалізниця” оголосила продаж «Квитків до перемоги»

Діліться інформацією з друзями:

UNITED24 разом із «Укрзалізницею» запускають «Квитки до перемоги» на перші потяги до деокупованих українських міст.

Сьогодні ви можете купити квиток на три рейси з Києва до п’ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. А скористатися квитком можна після деокупації міста або регіону. 

Проєкт «Квитки до перемоги» символізує надію українців на якнайшвидшу деокупацію українських міст, віру в ЗСУ та в те, що вся Україна буде звільнена. Квиток можна придбати сьогодні, зберігати як символ і скористатися ним одразу після деокупації міст.

Ми раді запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ-Херсон можна буде скористатись вже найближчим часом. Рейси здійснюватиме легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу у повному обсязі будуть переказані на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Із вдячністю за звільнення Херсона і вірою в те, що українські потяги повернуться на вокзали всіх українських міст! Придбати квиток тут: concert.ua/uk/events/kvitki-do-peremogi

Нагадаємо з 5 листопада з Києва до столиці Молдови вирушив «Потяг до перемоги». Потяг до перемоги», це 7 вагонів які розписані українськими митцями, протягом двох місяців подорожував усіма регіонами України, а також став місцем спеціального брифінгу держсекретаря США Ентоні Блінкена.