fbpx

Кухар з Рівного втретє увійшов у сотню кращих кулінарів України

Діліться інформацією з друзями:

Рівне на рівні з кращими, Сергій Солдаткін – втретє поспіль серед кращих кулінарів України.

27 листопада у Києві відбувся гастрофорум Creative Chefs Summit, на якому, за традицією, було озвучено список топ-120 кулінарів України. Приємно, що Рівне, вже за традицією має свого представника серед магістрів смаку.

Один із засновників творчого об’єднання «То-Сьо» та історично-кулінарного блогу «Я – Історія», шеф-кухар з Рівного, Сергій Солдаткін, втретє отримав відзнаку «Ukrainian Culinary Faces» та увійшов до сотні кращих кухарів України.

«Дуже приємно третій рік поспіль отримувати цю премію. Вітаю усіх! Так тримати! І щиро дякую команді, яка завжди зі мною, творчому об’єднанню «То-Сьо» та усім колегам та партнерам з якими працюю!» – так прокоментував Сергій отримання премії.

Для справки: Ukrainian Culinary Faces – це кулінарна премія національного масштабу. Її місія – популяризація та підвищення впізнаваності українських шеф-кухарів, які є тренд-сеттерами трьох основних напрямків: українська кухня, світова кулінарія та кондитерське/пекарське мистецтво. Список формується на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів та кулінарних експертів.

Повідомлення Творчого об’єднання «То-Сьо»