Рівне на рівні з кращими, Сергій Солдаткін – втретє поспіль серед кращих кулінарів України.
27 листопада у Києві відбувся гастрофорум Creative Chefs Summit, на якому, за традицією, було озвучено список топ-120 кулінарів України. Приємно, що Рівне, вже за традицією має свого представника серед магістрів смаку.
Один із засновників творчого об’єднання «То-Сьо» та історично-кулінарного блогу «Я – Історія», шеф-кухар з Рівного, Сергій Солдаткін, втретє отримав відзнаку «Ukrainian Culinary Faces» та увійшов до сотні кращих кухарів України.
«Дуже приємно третій рік поспіль отримувати цю премію. Вітаю усіх! Так тримати! І щиро дякую команді, яка завжди зі мною, творчому об’єднанню «То-Сьо» та усім колегам та партнерам з якими працюю!» – так прокоментував Сергій отримання премії.
Для справки: Ukrainian Culinary Faces – це кулінарна премія національного масштабу. Її місія – популяризація та підвищення впізнаваності українських шеф-кухарів, які є тренд-сеттерами трьох основних напрямків: українська кухня, світова кулінарія та кондитерське/пекарське мистецтво. Список формується на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів та кулінарних експертів.
Повідомлення Творчого об’єднання «То-Сьо»

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
