fbpx

У цей день варто боятися грози

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 9 серпня  небо в Рівному цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

Температура повітря: вночі +18… +21°С, удень +22… +27°С. Вітер  пвнічно-східний, 1-3м/с.

за останні 130 років  9 серпня:

МАКС: 32.2° (1994)

МІН: 6.9° (1987)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.46, зайде о 20.56. 20-й день місячного календаря (Місяць у Овні, друга фаза, зах. 23.00; сх. 11.30).

Є привід: День будівельника. День працівників ветеринарної медицини.

Мудрі кажуть: «Нещасною або щасливою людину роблять тільки її думки, а не зовнішні обставини. Керуючи своїми думками, вона управляє своїм щастям». Фрідріх Ніцше

Не забудьте привітати: Германа, Климента, Миколу, Пантелеймона, Саву.

Астролог радить: День звільнення від душевного тягаря, подолання сумнівів. Його енергетика дозволяє плідно працювати на будь-якому поприщі. Плануйте і виконуйте, ставте нові завдання. Думайте тільки позитивно, стежте за тим, що кажете. Сьогодні слово гори перевертає.

День для здоров’я: Хоча в цей день здоров’я достатньо, все одно будьте поміркованими в усьому. Уникайте емоційної втоми, конфліктів, суперечок. Сьогодні вразливі очі, нервова система, шлунок. Відмовтеся від алкоголю і м’яса.

Усміхніться: – Купив нову «Мазду». Хочу тепер наворочений тюнинг і пару оригінальних написів на ній. Не знаєш, де можна дешевше зробити?

– Постав машину на ніч впоперек в’їзду у двір. Буде дешево і сердито.

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять великомученика і цілителя Пантелеймона. У цей день бояться грози: “Хто на Палія (Пантелеймона) працює, у того гроза спалить хліб”. У цей час розпочинається ранній листопад у берези; ходять за лікувальними травами і корінням. Наші пращури помітили, якщо птахи перестають співати, незабаром буде негода.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів