fbpx

Астрологи радять рівнянам легко втілювати нові ідеї

Діліться інформацією з друзями:

У неділю, 14 червня в Рівному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі, можливо, пройде дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

Гроза, град, діаметром 6-19 мм. Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

Температура повітря вночі +16… +20°С, удень +18…+20°С.

Вітер північний, 2 – 5 м/с

За останні 130 років 14 червня:

МАКС: 30.1° (2000)
МІН: 5.5° (1981)

Сьогодні: Сонце зійде о 04.46, зайде о 21.11. 22-й день місячного календаря (Місяць у Діві, четверта фаза, зах. 13.47, сх. 2.02).

Є привід: День працівників текстильної і легкої промисловості. Всесвітній день донора.

Мудрі кажуть: «Любий баран вважає пастуха генієм, а собаку захисником стада. Хоча хозяїн та собака з’їдають більше овечок, ніж вовки». Адам Сміт

Не забудьте привітати: Валеріана, Вікторію, Дениса, Устину, Харитона.

Астролог радить: Загалом важкий день, але сьогодні легко засвоюються нові навички і приходять нові ідеї. Добиваючись своєї цілі, пам’ятайте, що отримані знання можна використовувати тільки на добрі справи.

День для здоров’я: В цілому несприятливий. Особливо чутлива нижня частина хребта, тому не перевтомлюйтеся, не піднімайте важкого, побережіть спину. Не варто обмежувати себе в їжі, але й не переїдайте.

Усміхніться: Депозит – це коли у тебе є гроші, але ти живеш так, як ніби їх у тебе немає. А кредит – це коли у тебе немає грошей, але ти живеш так, як ніби вони у тебе є.

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять мучеників Устина Філософа і Харитона. У народі помітили, якщо в цей день довго кує зозуля – очікується тепла погода без холодного ранку. Ранок цього дня мав для селян велике значення – по ньому визначали урожай: гарний ранок на Устина – гарний налив жита; дощ, похмуро – урожай на льон і коноплі. Для 14 червня існує красива сімейна традиція: вечір цього дня слід провести наодинці з коханою людиною, тоді у сім’ї буде щастя.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»