fbpx

Синоптики прогнозують рівнянам град та грозу

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 10 червня  з ранку до самого вечора в Рівному небо буде вкрите хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою.

Град, діаметром 6-19 мм, гроза. Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

Температура повітря вночі +17… +20°С, удень +23…+26°С.

Вітер  зміних напрямків, 2 -4 м/с

За останні 130 років 10 червня:

МАКС: 30.3° (1998)
МІН: 2.4° (2004)

Сьогодні: Сонце зійде о 04.47, зайде о 21.09. 16-й день місячного календаря (Місяць у Козерогу, третя фаза, зах. 9.15).

Є привід: День Португалії та португальских спільнот.

Не забудьте привітати: Гната, Микиту.

Астролог радить: Може загостритися відчуття самотності, невдоволення світом. Не приймайте подарунків від недоброзичливців і будьте пильні щодо малоприємних людей. Сьогодні існує ймовірність потрапити в «повітряний замок» на шляху до вдосконалення.



День для здоров’я: Вразлива селезінка, загострюються захворювання крові. Не рекомендуються операції. День хороший для приготування трав’яних настоїв і відварів. Корисні фізичні вправи, прогулянки на свіжому повітрі. Зберігайте внутрішній спокій, уникайте стресів.

Народний прогноз погоди

10 червня відзначається день пам’яті преподобного Микити сповідника. Святий Микита в народі вшановується як сторож гусей, тому по-простому його називають Гусятником. Це обрядове свято. Гуси з весни вимагають ретельного догляду, оскільки гусенята в цей час часто гинуть. Щоб врятувати їх від гибелі народ і дав їм святого покровителя. У народі вважається – якщо день тихий, то урожай буде хорошим. Слідкували також за конюшиною: “Конюшина зближує листочки – до негоди”.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»