fbpx

Чи спішить літо до рівнян?

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 28 травня ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається в Рівному до самого вечора. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора.

Температура повітря вночі +8… +10°С, удень +12…+17°С.

Вітер  північний, 2 -7 м/с

За останні 130 років 28 травня:

МАКС: 31.8° (1958)
МІН: 1.3° (1945)

Сьогодні: Сонце зійде о 04.55, зайде о 20.57. 5-й день місячного календаря (Місяць у Раці, перша фаза, зах.1.14, схід 9.56).

Є привід: Вознесіння Господнє.

Мудрі кажуть: «Дорогоцінний камінь не можна відполірувати без тертя. Також і людина не може стати успішною без достатньої кількості важких спроб.» Конфуцій

Не забудьте привітати: Дмитра.



Астролог радить: День творчості та набуття знань, тому мудрість старих книжок, молитов, священних зображень відкривається легше. Плануйте переміни у своєму житті, й вони відбудуться. У подіях цього дня закладено послання про ваше майбутнє.

День для здоров’я: Сьогодні вразливий стравохід. Слід віддати перевагу молочній їжі, особливо сирові і теплому молоку. Протипоказане голодування. Дуже сприятливий період для зняття психологічних затисків.

Усміхніться:  Батько перевіряє зошит сина: – Чому ти так нерівно пишеш гачечки? – Це не гачечки, тату, це інтеграли.

Народний прогноз погоди

28 травня відзначається день пам’яті Пахомія Великого, який мав дар чудотворця і зцілював від недуг. У народі цей день називали Пахомієм Теплим, або Пахомієм Бокогрієм: “Прийшов Пахом – запахло теплом”. Як правило, цей день завжди буває теплим і вказує на те, що літо, яке наступає, теж буде теплим.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»