fbpx

Або загострення або одужання – прогнозують сьогодні рівнянам

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 14 травня у Рівному  хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

Температура повітря: вночі +2… +7°С, удень +8… +12°С. Вітер північний, 2-6 м/с.

за останні 130 років
14 травня:

МАКС: 27.6° (1985)
МІН: -0.1° (1980)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.11, зайде о 20.39. 21-й день місячного календаря (Місяць у Козерозі, ост. чверть, зах.11.33, схід 2.33).

Мудрі кажуть: «Ідеальний чоловік – це чоловік, що вважає, що у нього ідеальна дружина.» Б. Шоу

Не забудьте привітати: Герасима, Ігната, Макара, Тамару.

Астролог радить: Енергетика дня робить людину активною, впевненою в собі, рішучою. Сьогодні можна успішно завершувати розпочаті раніше справи, закінчити те, до чого довго не доходили руки. Вдалий час для побачень, натомість самотність протипоказана. Сприятливий період для створення сім’ї.

День для здоров’я: Можуть загостритися старі хвороби, але й може розпочатися процес одужання. Сьогодні вразлива печінка, тому відмовтеся від алкоголю і жирної їжі. Хороший час для очищення крові, загартування, прогулянок на свіжому повітрі.

Усміхніться:  Погано не те, що не вгадав розмір одягу до літа. Жахливо, що диван вже малий, в ліжку з дружиною спимо по черзі.

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять святого пророка Ієремії-Запрягальника, оскільки на цей час приходиться розпал польових робіт. Негода у цей день передвіщає сурову і холодну майбутню зиму. А якщо сонце сходить ясно – все літо буде гарне, погоже. У цей час у давнину проводжали весну і зустрічали проліття.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»