fbpx

В Рівному можливо часткове відключення світла з 16.00 до 23.00

Діліться інформацією з друзями:

Увага! В Рівному сьогодні, 23 жовтня з 16 години можливі віялові відключення. Про це написав на своїй сторінці Рівненський міський голова Олександр Третяк.

Для стабілізації системи енергопостачання у нашому місті будуть відбуватися віялові відключення електроенергії. – зазначає міський голова Рівного олександр Треьтяк.

То ж сьогодні частково може бути відключення світла з 16 до 23 години.

Почергово відключатимуться Північний (частинами – одні абоненти будуть з напругою, інші без), автовокзал Чайка, район автовокзалу на Київський, район Радіозаводу, Мототреку, Новий двір, 12 школа, Покровський собор, Грабник, Гідропарк (Степана Бандери, Короленка, Замкова).

Де саме та в який час – надати інформацію неможливо. Тривалість і час відключення залежатиме від зростання навантаження, як в загальному по системі в області, так і на окремих ділянках споживання в тому чи іншому районі міста.

Прошу рівнян ощадливо ставитися до споживання електроенергії. Адже тільки це дозволить нам стабілізувати ситуацію. – зазначив Третяк.

Інформацію щодо віялових відключень електропостачання по області на сьогодні 23 жовтня оприлюднив очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Читайте за посиланням.