fbpx

McDonald’s відновлює роботу в Україні

Діліться інформацією з друзями:

Завтра, 20 вересня, відкриються перші три ресторани у Києві. Але спочатку заклади будуть віддавати замовлення лише через службу доставки.

Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Повноцінно McDonald’s почне працювати у жовтні.

Доставка першою запрацює у ресторанах, що розташовані на Дарниці, в районах метро “Позняки” та “Харківська”. За тиждень відновлять роботу ще сім закладів у столиці, а потім протягом двох місяців — решта ресторанів у Києві та на заході України.

“На початку жовтня ці ресторани (у столиці) відкриються для відвідувачів, і можна буде скористатися послугою МакДрайв та експрес-вікнами. В інших містах запуск закладів також розпочнеться з доставки, а потім гості зможуть самостійно відвідати ресторани”, – повідомили у компанії.

Під час повітряної тривоги ресторани закриватимуться, персонал та відвідувачі – йдуть у найближче укриття.

І щоб не говорили, але це відкриття не про те, що люди, які страждали через те, що не їли картоплю фрі чи гамбургери нарешті зможуть знову їсти цю їжу. Мова зовсім про інше. По-перше, Макдональдс саме відновлює роботу, бо зупиняли її тільки через ситуацію з безпекою. По-друге, його повернення – це робочі місця і податки. По-третє, це довіра бізнесу до держави. Бо така велика мережа відновлює роботу, хоча війна ще не закінчилася.