fbpx

Дитячий блокпост у Рівному збирає кошти на підтримку ЗСУ

Діліться інформацією з друзями:

У цей час так важливо об’єднуватися заради спільної перемоги, і це прекрасно розуміють і найменші наші волонтери – наші діти. Усі свої зусилля вони прикладають, щоб пришвидшити перемогу і допомогти нашим ЗСУ бити окупантів.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук керівник Рівненського Будинку ветеранів Вікторія Шинкаренко.

Хочемо поділитися з вами теплими емоціями, які отримали сьогодні))).
Д
о нас завітали представники дитячого блокпосту (вул. Шухевича) – Марійка, Павло, Микола і Маша, які збирали кошти за допомогою власноруч виготовленої випічки та поробок біля магазину «Thrash». На підтримку нашої армії нам було передано 1 100 грн. – йдеться в повідомленні.

Крім того Вікторія розповіла, що в Будинок Ветеранів приходив Мирослав, який з юних своїх літ знає, що війна – це справа кожного українця! У нього є мрія – зібрати гроші собі на автомобіль, коли він зможе на ньому їздити вже дорослим.

Однак він вирішив, що зараз допомогти нам цінніше, а мрія його неодмінно здійсниться вже після нашої перемоги. Мирослав передав нам 1000 грн, які вже сьогодні підуть на потреби бійцям. – пише Шинкаренко.

Волонтери щиро дякують за допомогу діткам та пишаються вами.

Бачите, як наші маленькі волонтери активно допомагають нам, тож долучайтеся і ви. Адже, ми вчора оголосили збір коштів на купівлю термоодягу для наших бійців. Ціна питання 4550 євро за 1300 шт комплектів і 1000 кальсонів. На сьогодні маємо вже 1500 євро зібраних коштів спільними зусиллями, тож долучайтеся та допоможіть нам швидше закрити потребу. – підсумувала у свому дописі Вікторія.

Реквізити для підтримки: ПриватБанк (гривня) Шинкаренко Віта Степанівна – 5168 7450 1929 9392