fbpx
Юні спортсмени з Гощанської громади

Всеукраїнські шкільні ліги. Позаду понад 100 поєдинків, в яких взяли участь більш як 1000 учнів

Діліться інформацією з друзями:

Територіальний етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» на Рівненщині триває. Першість виборюють з волейболу, баскетболу, футзалу, спортивного орієнтування та чирлідингу.

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

На цьому етапі команди змагаються на рівні громад. Є вже перші переможці. Триватиме територіальний етап до 31 березня. Після цього найкращі команди продовжать боротьбу на рівні районів. Далі будуть обласні та всеукраїнські етапи.

«Позаду понад 100 поєдинків, в яких взяли участь більш як 1000 учнів. Проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» є спільною ініціативою Офісу Президента, Міністерства освіти і науки, а також Міністерства молоді та спорту. Головна мета проєкту – залучити школярів до заняття спортом, дати їм можливість самовиразитися, психоемоційно розвантажитися, знайти нових друзів», – сказав очільник області.

Також він додав, що в Гощанській громаді баскетбольний турнір серед дівчат виграла команда Малятинського ліцею, серед хлопців – Тучинського. У волейболі і серед дівчат і серед хлопців перемогли представники Гощанського ліцею, а з футзалу серед юнаків – Гощанського академічного ліцею.

Читайте також: Чергові дрони від Рівненської громади вирушили до військових підрозділів