fbpx

«Верес» знову не зміг здобути перемогу вдома

Діліться інформацією з друзями:

«Верес» у Рівному приймав нещодавнього лідера чемпіонату — СК «Дніпро-1». Обидві команди невдало розпочали весняну частину сезону. Дніпряни втратили очки з «Олександрією»та програв «Динамо», після чого пропустив Шахтар на перше місце. Рівняни також набрали лише очко – програш «Чорноморцю» та нічия з «Ворсклою».

Тому то «Вересу» відступати було нікуди – від зони перехідних матчів підопічних Юрія Вірта відокремлював лише один бал.

Однак, саме гості почали краще – після кількох «дебютних» атак забили швидкий гол. Олександр Піхальонок вдало розіграв швидку двоходівку з Домінго Бланко, після чого потужно пробив практично з зони пенальті – і воротар рівнян Богдан Когут був безсилий. Йшла лише 10-та хвилина…

Згодом становище господарів могло погіршитися. На 26-й хвилині Когут у фантастичному стрибку парирував удар Артема Довбика. Атаки гостей накочувалися одна за одною, тому мерзнути наш воротар не мав часу. Власне, якби не він – розгром «Вереса» ще у першому таймі виглядав цілком реальною справою.

Проте, навіть за такої ситуації господарі могли і відігратися. Швидку атаку  рівнян завершував Геннадій Пасіч, але з вигідної ситуації він пробив вкрай невдало. У підсумку після першого тайму – 1:0 на користь гостей.

А ось після відпочинку ситуація на полі  змінилася кардинально. Склалося враження, що на другий тайм вийшла зовсім інша команда. «Верес» широко атакував, створював одну за другою загрози біля воріт Владислава Рибака, який разом з захисниками працював у «поті лиця». І зберегти ворота від гола йому вдалося. Реальні шанси відзначитися мали Станіслав Шарай, Михайло Шестаков, Геннадій Пасич, Андрій Блізніченко. Але – лише мали…

Отож, 1:0 – перемога дніпрян, а «Верес» знову не переміг удома, довів безвиграшну серію до семи матчів. І після суботніх матчів залишався на 11-му місці.

Читайте також: «Гвардія наступу» на Рівненщині