fbpx

«Верес» виграє важливий матч проти «Металіста 1925» на своєму стадіоні

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» здобув другу перемогу на рідному стадіоні. У неділю рівняни перемогли харківський «Металіст 1925».

Основною зброєю для “Вересу” у цій грі, дуже важливій для нього, стали подачі з флангу на Миколу Гайдучика. Той відчайдушно вів боротьбу, незважаючи на те, що вже на самому початку отримав розсічення – після зіткнення з Євгеном Ткачуком. І навіть одного рівнянин був дуже близьким до взяття воріт, коли пробивав з вигідної ситуації. Але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Юрій Вірт вирішив, що пора вже повертати Геннадія Пасіча з захисту в його більш звичний півзахисті. І, варто зазначити, це і стало основною зброєю рівнян у грі. Хоча перший тайм закінчився «сухою» нічиєю, але з кожною наступною атакою відчуття близького гола наближалося. Тим паче, статистика ударів за перші 45 хвилин була вражаючою – 10:1 на користь рівнян.

Після перерви харків’яни спробували активізуватись, але дуже швидко пропустили м’яч у власні ворота. На 50-й хвилині черговий рейд Пасіча дав результат. Його «стінка» з Олександром Лебеденком дозволила з кута штрафного майданчика відправити м’яча у ворота гостей.

Ще через 10 хвилин «металісти» залишилися у меншості – Ігор Курило схопив руками Гайдучика, який рвався до воріт суперників  і отримав червону картку. Тому шанси господарів на перемогу виросли, тим паче у більшості “Верес” заграв значно веселіше. стала невідворотною. Рівняни атакували різноманітно, били з різних ділянок поля, проте не вистачало одного – голів. Зрештою, гол Пасіча виявився єдиним і переможним для “Вереса”.

В активі рівненського клубу зараз 27 очок і він дещо відірвався від зони перехідних матчів. Однак попереду – гра з донецьким «Шахтарем», який зараз очолює турнірну таблицю. Гра – у п’ятницю, початок о 17.00

Читайте також: Війна забирає найкращих…