fbpx
Вере» у футбольному протистоянні під проливним дощем поступився Олександрії

Верес проти Олександрії: дощ, калюжі та нещасливий пенальті

Діліться інформацією з друзями:

У непростих умовах грали «ФК «Олександрія» та рівненський «Верес» – все через проливний дощ. Злива ще до початку матчу перетворила газон стадіону «Ніка» у велику калюжу, отож футболістам обох команд прийшлося непереливки.

«Верес» традиційно обрав захисну модель гри, давши можливість господарям атакувати, самі ж побудували свою тактику на контратаках. І попервах такі дії виправдовували себе. Аж поки у ворота «Вереса» нне призначили дещо сумнівний пенальті. Але Богдан Когут зумів парирувати удар з одинадцяти метрів!

Рівняни першу небезпечну атаку проведи перед перервою, однак Михайлові Шестакову забракло влучності у завершальному ударі. Не зміг Шестаков забити і після відпочинку – з ідеальної позиції наш нападник не влучив по м‘ячу практично перед порожнім кутом воріт.

А потім трапився гол у ворота «Вереса» – легіонер олександрійців Безерра влучно пробив головою кут воріт Богдана Когута – 1:0.

Рівняни могли врятуватися вже у компенсований час, однак Микита Шевченко зумів парирувати удар Дениса Світюхи. Отож, поразка «Вереса» – вже сьома у чемпіонаті.

Читайте також: Турнір з греко-римської боротьби провели на Рівненщині