fbpx

Зрівнявши рахунок на компенсованих хвилинах, «Верес» все ж програв в Олександрії

Діліться інформацією з друзями:

Через недільну повітряну тривогу по всій території України поєдинок між “Олександрією” та рівненським “Вересом” розпочався із понад півторагодинною затримкою.

І дуже швидко господарі, олександрійці, забили. Денис Мірошніченко ударом зі штрафного «вгатив» м’яча у сітку гостей. Однак «Верес» швидко відігрався — після флангового прострілу Михайло Шестаков «розстріляв» ворота «Олександрії» з кількох метрів. 1:1 – з таким рахунком команди пішли на відпочинок.

Після перерви команди продовжували активні дії, однак розв’язка наступила пізніше.

За тринадцять хвилин до завершення гри господарі знову забили – Андрій Цуріков влучно пробив з гострого кута – 2:1.

До основного часу матчу арбітр додав десять хвилин. І на першій же з них «Верес» знову відігрався: Микола Гайдучик замкнув передачу Владислава Шарая  – 2:2!

Здавалося, вже ніщо не завадить рівнянам вивезти нічию з Олександрії. Та господарі аж на сьомій компенсованій хвилині забили втретє — Денис Костишин безперешкодно прийняв м‘яч у нашому штрафному майданчику і встановив остаточний рахунок на користь ПФК «Олександрія» – 3:2.

Четверта поразка «Вереса» в останніх п’яти поєдинках, яка, втім залишає нашу команду у верхній частині турнірної таблиці.

Читайте також: Рівненський “Верес” впевнено переміг харківський “Металіст”