fbpx

«Верес» продовжує перемагати

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський “Верес” здобув непросту перемогу над вінницькою “Нивою” і продовжив переможну серію до трьох поспіль матчів. І 13-те число не стало перепоною…

Фаворитом у млинівському поєдинку був “Верес”, який продовжує переможну ходу. І одразу взявся до справи – забивати голи. Вже на 4-ій хвилині Сергій Петько гарматним ударом відкрив рахунок – 1:0. А ще через кілька хвилин рахунок подвоївся – відзначився вже Юрій Соломка. Він же міг  до перерви зробити «дубль», але не влучив по м’ячу.

У перерві наставник «Ниви» Коллінз Нгаха зробив дві заміни, однак «Верес» це не налякало. Атаки нашої команди таки трансформувалися у результативний удар – Мар’ян Мисик чітко реалізував пенальті, яке суддя призначив за порушення проти Антона Яременка.

Впевнено лідируючи, “Верес” пропустив у власні ворота. Це Дмитро Ховбоша, перериваючи  передачу суперника, зрізав м’яча у свої ворота. А ще через кілька хвилин вінничанин  Червінський скоротив відставання «Ниви» до мінімуму – 2:3. Проте рівняни витримали фінішну навалу суперників і  скоротили відставання від лідера чемпіонату, тернопільської “Ниви”, до чотирьох очок.

Микола ПІКУЛА