fbpx
В команді біженців

В команді біженців пропонують виступати на Олімпіаді росіянам

Діліться інформацією з друзями:

В команді біженців запропонувала виступити російським спортсменам Мер Парижа Анн Ідальго на Олімпіаді 2024 року у Парижі. Ідальго заявила, що не бажає бачити російську делегацію на Олімпійських іграх 2024 у разі продовження війни з Україною. Менш як два тижні тому вона, підтримала участь російських спортсменів у нейтральному статусі.

“Є спортсмени-дисиденти. Вони змагаються під прапором команди біженців. Виступ під нейтральним прапором для рф я вважала б абсолютно непристойним. Ми не будемо вдавати, що нічого не відбувається”, – сказала Ідальго в ефірі радіо France Info.

Команди біженців виступають на Олімпійських іграх із 2016 року. Голова Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах оголосив про створення цієї команди як символу надії для всіх біженців у світі з метою підвищення обізнаності щодо масштабів міграційної кризи в Європі.

МОК 25 січня допустив можливість повернення спортсменів з росії та білорусі на міжнародні змагання за дотримання низки суворих умов, які ще належить визначити.

Читайте також:На Рівненщині судитимуть злочинців за розкрадання лісу у великих розмірах