fbpx

Український баскетболіст загинув у Німеччині через напад на вулиці

Діліться інформацією з друзями:

Український баскетболіст Володимир Єрмаков загинув у Німеччині внаслідок нападу. Місцева поліція вже веде справу, на місці злочину були свідки.

Український баскетболіст Володя Єрмаков і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду “ART Giants” (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці просто за те, що вони — українці. Лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації, повідомляє Федерація баскетболу Києва

Федерація баскетболу Києва й уся українська баскетбольна спільнота висловлюють глибоке співчуття колегам Тетяні Гнатюк і Геннадію Єрмакову у зв’язку з трагічною смертю їхнього сина. 17-річний Володимир Єрмаков, у якого, здавалося, все життя попереду, був убитий у Німеччині в суботу, 10 лютого, ввечері. 

Володя і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду “ART Giants” (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці просто за те, що вони — українці! Вся команда провела ніч у лікарні поруч із нашим хлопцями. На превеликий жаль, лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації. Місцева поліція вже веде справу, на місці злочину були свідки.

Раніше Вова займався баскетболом і грав у дитячих командах “Тейваз” і “5T.E.A.M.-ДЮСШ-12” (2006 р.н.). У складі юнацької збірної України (U-16) ?? виступав на чемпіонаті Європи 2022 року в Болгарії. Світла пам’ять…?

Номер картки для допомоги батькам – 5375414113406887 (Геннадій Єрмаков, Монобанк)

Читайте також: БК Рівне не зміг подолати дніпрян, проте залишився на другій сходинці турнірної таблиці

  • На Рівненщині ярмаркують для підтримки ЗСУ
    Громади Рівненської області продовжують активно допомагати Збройним Силам України. Мешканці області проводять ярмарки, концерти та благодійні акції, де збирають кошти для підтримки військових. Так, під час благодійного заходу в Привільному вдалось зібрати понад 100 тисяч гривень.