fbpx

У Рівному визначили кращих кікбоксерів

Діліться інформацією з друзями:

Завершився Відкритий чемпіонат кікбоксингу WAKO “RIVNE OPEN CUP” приурочений Дню створення Територіальної оборони ЗСУ.

179 спортсменів з Київщини, Рівненщини, Львівщини та Хмельниччини взяли участь у Відкритому чемпіонаті кікбоксингу WAKO “RIVNE OPEN CUP” приуроченого до дня створення Територіальної оборони ЗСУ. Змагання проходили на базі Академії бойових мистецтв «Легіон» у Рівному.

Представники чотирнадцяти клубів України мали змогу продемонструвати свої бійцівські вміння на рівненському ринзі. Серед них: володарі юнацьких та спортивних розрядів, кандидати в майстри спорту та майстри спорту. Судили змагання судді національних  і міжнародних категорій.

Рівненську область представляло 144 спортсмени. Високі рейтинги продемонстрували вихованці рівненських клубів «FCLS», «WAKO RIVNE», «БЕРСЕРК» та інші.

Окремо хотілось би відзначити вихованців Святопетрівського спортивного клубу «LEGION», які прибули до нашого міста з Київщини.

Золото з чемпіонату повезли додому п’ять спортсменів: Матвій Шаблій, Артем Терновий, Станіслав Лігус, Тарас Ковалишин, Іван Кришталь.

Як розповів голова рівненської федерації кікбоксингу «WAKO» Роман Кроль: «Були сумніви –  варто проводити змагання чи ні. Ухвалити правильне рішення допомогла логіка та діалог із міською владою, також дотримання усіх правил безпеки під час воєнного стану. Зрештою, вдалося провести прекрасний чемпіонат для дітей, чиї батьки боронять терени нашої держави. Саме для воїнів ЗСУ ми хочемо продемонструвати: їхні діти під наглядом, займаються спортом та продовжують пропагувати здоровий спосіб життя. Думаю, для наших захисників це важливо сьогодні. Інша сторона – рівень підготовки спортсменів. На превеликий жаль, через постійні обмеження мушу констатувати, що багатьом з наших кікбоксерів варто поліпшити свою спортивну форму. Саме проведення змагань такого рівня і стимулює хлопців та дівчат до того, аби виступити якнайкраще. Тому, ми будемо і надалі намагатись проводити змагання такого рівня».

Роман Кроль подякував за підтримку змагань громадській організації «Рівне Разом», на чолі з Віктором Шакирзяном та Світланою Марчук.

  • Зі свого боку хотів би подякувати за організацію змагань Роману Кролю, що попри війну та будучи бійцем ЗСУ, він продовжує турбуватись за майбутнє здорове покоління! Дякуємо батькам і тим людям, які підтримали наших спортсменів. А також особлива подяка нашим захисникам за можливість тренуватися та проводити подібні змагання!», – прокоментував Віктор Шакирзян.