fbpx

У Рівному відшуміла «ЗОЛОТА ОСІНЬ»

Діліться інформацією з друзями:

У вихідні у Рівному пройшов XIII відкритий турнір з художньої гімнастики «Золота осінь. Kids», в якому взяли участь юні гімнастки з 26-ти міст України.

Громадська організація «РІВНЕ РАЗОМ» виступила партнером змагань, а секретар Рівнеради Віктор ШАКИРЗЯН проявив неабиякий інтерес до розвитку цього прекрасного виду спорту у Рівному .

Захоплений красою змагань з художньої гімнастики «Золота Осінь.Kids». Радий, що такого рівня турнір ми маємо за честь приймати у Рівному. Приємно, що можу долучитися до його проведення. Це стовідсотково найграційніший вид спорту, який безумовно заслуговує нашої найпотужнішої підтримки. Вражений та зачарований. Дякую організаторам й маленьким учасницям», – каже Віктор ШАКИРЗЯН.

     Маленька Софійка ЛЕВДЕР впродовж трьох років займається художньою гімнастикою у рівненському клубі «ЗОЛОТА ОСІНЬ». Цьогорічні змагання дівчинці неабияк сподобались, адже після тривалого карантину гімнастки змогли зустрітись на танцювальному килимі.

– Оцінюю свій виступ позитивно. Здобула друге місце. Щоправда, багато чого не вдалося, але я старалася. Дуже сподобалось і було радісно, коли підіймалась на п’єдестал для нагородження, а зверху під музику та урочисті овації лився «золотий дощ», – розповіла Софійка.

     Організувати змагання подібного рівня – справа складна. І без підтримки спонсорів та партнерів тут ніяк не обійтись.

    Президентка федерації художньої гімнастики в Рівненській області, директорка спортивного клубу «Золота Осінь» Марина БОЛБА каже:

– Це наш традиційний і улюблений турнір з художньої гімнастики. Вже тринадцятий. Через пандемію, на жаль, минулоріч ми не проводили його і з батьками прийняли таке рішення, що цього року проведемо їх два. Тому, ми розділили «Золоту Осінь» на два блоки: молодша категорія і досвідчені гімнастки –  кандидатки та майстрині спорту.

    На учасниць та переможниць змагань чекали подарунки від спонсорів і найголовніші призи у категоріях –золоті прикраси як символ турніру  «Золота Осінь».

Серед суддівського складу, традиційно, була суддя національної категорії, головний суддя змагань Катерина Барановська. Вже впродовж тринадцяти років пані Катерина судить змагання «Золота Осінь».

     Не приховує своїх емоцій та вражень від успішно проведеного турніру, віце-президентка федерації з художньої гімнастики в Рівненській області ЛАРИСА ГРИГОР’ЄВА (ЛАРУС):

– Вам не передати моїх вражень та емоцій. Ми дуже вдячні, що секретар Рівнеради Віктор ШАКИРЗЯН, ГО «РІВНЕ РАЗОМ» підтримують художню гімнастику. Нам цьогоріч завдяки скасуванню карантинних обмежень вдалося провести змагання на досить високому рівні. Це неабияк надихає та додає оптимізму. Ми у себе, в Рівному, намагаємось показати не середній рівень, а найвищий. Адже це дуже потужна мотивація для юних гімнасток.

   Приємно на цих змаганнях порадували представниці клубів «Золота Осінь», «Тріумф», на високому рівні виступили вихованки рівненського ПДМу, які входять до складу  збірної України і є кандидатками в майстрині спорту.

   Візит секретаря Рівнеради Віктора ШАКИРЗЯНА на фінальні змагання для мене – це погляд в майбутнє –  місцева влада звернула на нас увагу. Тому що ми якось недолюблені і недооцінені залишалися донедавна. У нас розвиваються більше ігрові види спорту. А художня гімнастика лишається поза увагою.

Ми з паном Віктором домовилися, що будемо надалі співпрацювати. І я сподіваюся, що це початок, адже питань багато, є проблеми з приміщенням. Для прикладу, усі школи, що приїздили, мають свої бази. Ми займаємось на орендованих площах. Але віримо, що поступово разом зробимо Рівне столицею художньої гімнастики України», – підсумувала Лариса Григор’єва.