fbpx

У Рівному відбулися багатостраждальні спідвейні перегони

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному відбулися багатостраждальні спідвейні перегони, які через негоду двічі переносили. У День Незалежності їх не змогли провести через зливу, а наступного дня – через поганий стан доріжки мототреку.

Тому не всі запрошені гонщики змогли стартувати. Так, головна зірка цих змагань, чемпіон Європи 2017-го року та учасник Гран-Прі Челлендж нинішнього року Анджей Лєбєдєв, поїхав додому, зіславшись на сімейні обставини.

Зрештою, гонку провели ввечері 26 серпня. Спершу змагались дорослі гонщики з України, Польщі та Латвії, які визначали переможців і призерів міжнародного Кубка до 30-річчя Незалежності. Далі відбулися півфінали та фінал за Кубок міського голови Рівного. А ще демонстрували свою майстерність юнаки – у класі мотоциклів до 125 куб. см.

За підсумками турніру до Дня Незалежності кращими стали Даніель Єленевський (Польща), його земляк Павел Мєсьонц і рівнянин Марко Левішин.

А ось у Кубку міського голови Рівного наш земляк переміг, випередивши Єленевського та ще одного рівнянина, Станіслава Мельничука.

У змаганнях наймолодших трійку кращих склали наш гість з Латвії Дамір Філімонов та рівняни Макар Левішин і Василь Зламан.

Микола Пікула

Фото Анатолія Похилюка