fbpx

У Рівному поліцейські-самбісти виборювали першість

Діліться інформацією з друзями:
Сьогодні, у залік «Спартакіади 2022» відбулися змагання із боротьби самбо серед працівників поліції за сприяння спортивного клубу «Тріумф».
Виборювали першість ГУНП в Рівненській області п’ять збірних із територіальних підрозділів як у командному, так і в індивідуальному заліках у різних вагових категоріях. У боротьбі за перемогу всі учасники турніру показали високий рівень силової підготовки.
За результатами поєдинків «золото»? здобула команда спецпризначенців «КОРДу»,? друге місце — у бійців РПОП, ?третє — у Вараського райвідділу поліції.
В індивідуальному заліку перше місце у різних вагових категоріях посіли: до 64 кілограмів — Віталій Бурмай, до 71 кг — Ігор Марков, до 79 — Сергій Нетребич, до 88 кг — Андрій Оксенюк, до 98 кг — Андрій Онищук і у категорії понад 98 — Микола Арсенюк.
Т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Крошко привітав усіх учасників змагань та вручив кубки, медалі та грамоти переможцям, побажавши подальших спортивних здобутків, реалізації усіх планів і задумів.
 Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області