fbpx

Турнір – реквієм з кікбоксингу WAKO завершився у Рівному

Діліться інформацією з друзями:

Турнір – реквієм з кікбоксингу WAKO у Рівному був присвячений пам’яті «Янголів спорту».

21 грудня у Рівному пройшов турнір – реквієм з кікбоксингу WAKO пам’яті загиблих воїнів-спортсменів з Рівненщини, які впродовж всього життя активно підтримували спортивний рух, а з початком війни взяли до рук зброю. У змаганнях взяло участь близько ста учасників з різних куточків України.

«Відтепер відкритий чемпіонат з кікбоксингу WAKO пам’яті «Янголів спорту» стане щорічним спортивним заходом, мета якого – вшанування наших загиблих Героїв-спортсменів. Це не просто змагання, а й потужний виховний і педагогічний момпент для наших учнів та молоді, який підтримується спільно із спортивним комітетом України та громадською організацією «Рівне Разом» і є продовженням фотовиставки «Янголи спорту», яка нещодавно пройшла у Рівному в трогово-розважальному центрі «Happy Mall»,- повідомив голова Рівненської міської федерації з кікбоксингу WAKO Роман Кроль.

На початку змагань присутні вшанували хвилиною мовчання сімох загиблих воїнів -спортсменів з Рівненщини та вручили цінні нагороди рідним загиблих Героїв. Серед них – мама Павла Котюка, який загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.  Павло народився у Здовбиці. У 2014 році був призваний на строкову службу, яка проходила у Мелітополі, захоплювався кікбоксингом та займався улюбленим видом спорту навіть під час служби, пройшов навчання в Англії та повернувся захищати батьківщину у складі 25 Десантно-штурмової бригади.

« Пам’ятайте про наших спортсменів! Пам’ятайте про мого сина, який до останнього подиху, захищаючи свою Батьківщину, думав про Вас усіх!», – не стримуючи сліз звернулась до присутніх мама Героя Марія Котюк.

Вихованець рівненської школи кікбоксингу WAKO Ілля Алексеюк – молодий спортсмен, який подає високі надії та постійно бере участь у змаганнях різних рівнів. Втім ці, як стверджує юнак, для нього особливі.

« Дуже хочеться вдало виступити. Багатьох з хлопців знав особисто і рівнявся на них. Тому,для мене велика честь брати участь у змаганнях їх памяті!» 

У чемпіонаті взяли участь юнаки та дівчата віком від 11 років. Постійний партнер турнірів з кікбоксингу WAKO громадська організація «Рівне Разом» та її  волонтери потурбувались, аби кожен з учасників повернувся до своїх домівок з гарним настроєм, нагородами та солодкими новорічними подарунками.

« Ми пишаємось, що у нашій команді є така потужна людина як Роман Кроль – організатор змагань, голова Рівненської міської федерації кікбоксингу WAKO. Постійно намагаємось забезпечити змагання нагородною символікою, подарунками. Якщо говорити про цей чемпіонат – прийнято рішення, що він буде щорічним, а у спортивних залах та інших виховних і  освітніх закладах громади будуть розміщені куточки із світлинами та інформацією про наших загиблих Героїв-спортсменів», – розповів представник команди «Рівне Разом» Святослав Стельмащук.

За результатами змагань перше командне місце отримала команда з Рівного, друге  повезли додому вихованці Здолбунова, третє –  на рахунку Березного.