fbpx

Спортивний талісман змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» обрали на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Спортивний талісман змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» на Рівненщині обрано. Ним буде Фенікс. Його визначили шляхом опитування серед учнів шкіл – учасниць змагань, повідомили в Департамент освіти й науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Спортивний талісман змагань “Пліч-о-пліч” обрано для Рівненщини.Серед запропонованих варіантів діти могли голосувати за Вовка, Птаха Фенікса та Тигра.

Про це повідомляє Рівненська ОДА.

За задумом організаторів проєкту, талісмани мають таку символіку:

  • Вовк уособлює хоробрість, мудрість  і силу.  Символізує доблесть і служить ознакою перемоги.
  • Птах Фенікс – міфологічна істота, яка є символом  сонячного початку, постійного відродження, оновленого життя, насичує енергією та надихає на  позитивні зміни.
  • Тигр асоціюється з мужністю, наполегливістю,  впевненістю та лідерством. Символ Тигра здатний вдихнути силу та енергію,  уособлює рух вперед.

Так, за результатами 36,7% переможцем став птах Фенікс. Спортивний талісман області стане символічним  атрибутом, який мотивуватиме та об’єднуватиме в командний спортивний дух.

Читайте також: За добу на Рівненщині ліквідували дві пожежі

  • Фільм про маму зняти Олесь не встиг
    Олесь Самчук закінчив Навчально-науковий інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Кіно- та телеоператорство». За свою недовгу творчу кар’єру зняв фільми «Архітектон» (2021 р.) та «Life goes on» (2023 р.). А третій фільм – про маму – не встиг,…