fbpx
Стадіон.

Спортивні споруди Рівненської області вносять до єдиного Електронного реєстру

Діліться інформацією з друзями:

На Рівненщині цифровізують стадіони, ДЮСШ і тири. В області триває робота щодо внесення спортивних споруд до єдиного Електронного реєстру.

На сьогодні громади-власники таких об’єктів подали 92 заявки, фахівці ОДА верифікували 49 з них, а Мінмолодьспорт оприлюднив про них дані – http://surl.li/qfkjn

"Сарни арена"

Як розповіли в Управлінні у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, торік громадам були направлені рекомендації щодо інвентаризації та подальшої цифровізації об’єктів.

«З минулого року триває цифровізація спортивних споруд. Це зали, ДЮСШ, стадіони, тири, майданчики тощо. Надалі це дасть змогу людям легко знайти місце для тренувань, дізнатися про послуги, які там надають, графік роботи, контактні дані та доступність закладу для людей з інвалідністю», – розповів начальник управління Віталій Ліпський.

Грав в більярд.

Разом з тим, сьогодні основна увага у громадах приділяється належному оформленню документів на такі споруди. Це, зокрема технічні паспорти, земельні ділянки, на яких розташовані об’єкти. Лише після цього спортивна споруда може бути внесена на Реєстру.

Наразі Електронний реєстр спортивних споруд працює у тестовому режимі та вже з 1 травня він запрацює офіційно.

Джерело: Рівненська ОДА

Читайте також: В Рівненському Органному залі відкриється виставка загиблого Максима Кривцова