fbpx
Рівняни підкорили "золото" баскетбольної вищої ліги

Рівняни підкорили “золото” баскетбольної вищої ліги

Діліться інформацією з друзями:

БК «Рівне-ОШВСМ» нарешті підкорив «золото» вищої ліги. Тричі рівняни зупинялися за крок до першого місця, і ось вони зробили його.

У столичному палаці спорту «ВЕНЕТО» відбулися заключні матчі чільної четвірки вищої ліги. У суботу рівняни без особливих проблем подолали БК «Самбір»  – 101:92, але попереду їх очікував основний поєдинок – зустріч з криворізьким «Кривбасом». Обидві команди претендували на перше місце, і саме в очній зустрічі між ними мало вирішитися – хто ж підніме над головою чемпіонський кубок.

І почесний трофей вирушив до Рівного – рівняни не залишили шансів криворіжанам, вирішивши долю поєдинку, практично, ще в середині четвертого періоду. Всі спроби «Кривбаса» спробувати врятувати гру були безуспішними. Отож, 77:63 – чемпіонський рахунок. У Олексія Соловйова – 21 очко, Олексія Адедирана – 14, Тараса Шанюка – 12, Олександра Шепелєва – 10.

Після фінального свистка відбулося нагородження обох команд. «Кривбас» отримав «срібні» медалі і кубок за друге місце, його гравець Анатолій Челован став найкращим центровим сезону.

А далі генеральний секретар ФБУ Володимир Драбіковський вручив золоті медалі гравцям (які з такої нагоди одягнули чемпіонські майки та бейси!) і тренерам БК «Рівне-ОШВСМ», а капітану Тарасу Шанюку – головний трофей чемпіонату України у вищій лізі.

Найціннішим гравцем чемпіонату, його MVP став лідер рівненської команди Олексій Адедиран.

Отож, сезон для БК «Рівне-ОШВСМ» закінчився на мажорній, чемпіонський ноті. Завдання, поставлене перед стартом чемпіонату перед командою, виконане. Попереду – нові матчі, нові вершини. Але це буде вже восени, коли стартує новий чемпіонат. А зараз всі дякують ЗСУ за можливість займатися улюбленою справою.

Читайте також: Без мотивації успіху не буде