fbpx

Рівнянки відкрили «домашній сезон» перемогою

Діліться інформацією з друзями:

Нарешті до Рівного завітала жіноча баскетбольна Суперліга – 25 жовтня БК «Рівне»-ОШВСМ матчем з бердянською «Чайкою-ДЮСШ» відкрив «домашній сезон».

Підопічні Валерія Жартуна дуже прагнули перемогти. На нашу користь було і те, що у суперниць зараз чимало травмованих і хворих баскетболісток, тому Срджан Радуловіч не мав особливого вибору. А ще гостей підвела неточність при складанні заявки на гру, через що Юлія Алябьєва не мала права грати.

Господарки розпочали дуже потужно, вигравши першу чверть – 20:12. У другій десятихвилинці «морячки» майже вирівняли гру але все ж пішли на перерву з десяти очковим відставанням – 28:38. Левову частку доробку рівня нок зробили Вікторія Шматова (11 очок) та Ярослава Іванюк (10).

Здавалося, у господарів не повинно виникнути проблем після перерви. Однак «морячки» змогли внести злам і дуже впевнено виграли третю чверть – 14:8. І надалі на майданчику тривала запекла боротьба, та на останніх хвилинах рівнянки змогли утримати перевагу і виграли – 67:59.

Найрезультативнішою у нас стала Вікторія Шматова – 21 очко. В активі Влади Кіби – 18, половину з яких вона здобула дальніми влучаннями у найбільш «критичні» моменти зустрічі.

Сьогодні, 26 жовтня, в 12.00 команди зіграють повторний поєдинок.

Микола ПІКУЛА,

фото Романа ЦУПРУКА