fbpx

Рівнянка у наступному сезоні зіграє за Іспанський баскетбольний клуб

Діліться інформацією з друзями:

Як повідомляє Club Baloncesto Bembibre, рівнянка Даша Дубнюк (175-PG-02), перспективний український плеймейкер, зіграє в баскетбольному клубі Bembibre в Лега Ендеса (Іспанія) наступного сезону.

Embutidos Pajariel Bembibre підписав четвертий контракт на сезон 2022-2023 і цей контракт з вихованкою рівненського баскетболу Дашою Дубнюк. Клуб з Б’єрцо-Альто робить ставку на молоду українку Дашу Дубнюк, йдеться на сайті клубу,  українкою, зростом 175 сантиметрів, якій скоро виповниться 20 років. Даша зіграє на позиції розігруючого поряд з Роселісом Сілвою та Айньоа Лакорзаною.

Ось обіцянка від Європейського баскетболу.
Тепер нам належить відкрити для себе нову перлину Embutidos Pajariel Club Baloncesto Bembibre, Дашу Дубнюк, яка приїхала з України. Насолоджуйтесь разом із ТОП-найкращим (дивіться на на відео у Фейсбуці ) – йдеться в повідомленні Клубу.

Десятий сезон поспіль головним спонсором баскетбольного клубу Bembibre буде компанія Embutidos Pajariel. Клуб у 2022-2023 роках святкуватиме свій одинадцятий сезон поспіль, як представник Б’єрсо та Леон у найвищій категорії іспанського жіночого баскетболу.