fbpx

Рівнян сьогодні запрошують на спідвей

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 26 червня, о 16 годині у Рівному змагатимуться спортсмени-спідвеїсти із п’яти країн, серед яких Польща, Латвія, Естонія, Австралія та Україна.

Учора готували доріжку на рівненському мототреку до змагань. Віктор Шакирзян спільно з командою «Рівне Разом» надали працівникам мототреку грейдер, задля приведення доріжки у належний стан.

«До нас вперше за півтора роки приїздять спортсмени такого класу. Глядачі вже скучили за спідвеєм і хочуть відчути накал на гаревій доріжці та освіжити в своїй пам’яті ті часи, коли постійно у Рівному в теплу пору проходив спідвей. Наразі триває підготовка гаревої доріжки. Думаю, всі лишаться задоволені рівнем гонки»,- розповів очільник «Рівне Разом», секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Учорашня негода не завдала шкоди доріжці: 

  • Добре, що після потужної зливи вона лишилася у придатному до змагань стані. З хороших новин – це приїзд польського гонщика Tomasz Orwat Racing #327 Томаша Орвата. Також до Рівного вже прибули естонець Маркус Ліль, австралієць Брайден МакГіннес, латвійці Євгеній Костиговс, Ніклас Кауніс, Олексій Паліс та Максим Стрельцов. Сподіваємося на хорошу сонячну погоду та гарний виступ лідера Рівненського Спідвею Марко Левішина. До речі, на рівнян чекає цікава несподіванка… Все буде Спідвей!!! – написав на своїй сторінці в соцмережі керівник КП “Рівненський міський спортивно-технічний клуб” Сергій Головня.