fbpx

Рівненський “Верес” здобуває першу перемогу у Чемпіонаті

Діліться інформацією з друзями:

Черговим суперником рівненського «Вереса» в Українській прем’єр-лізі став одеський «Чорноморець» – доволі міцна команда, яка перебуває на верхніх шаблях турнірної таблиці.

Гра розпочалася доволі несподівано – вже на перших хвилинах одесити залишилися в меншості, адже за фол останньої надії був вилучений одеський захисник Володимир Салюк. Тим не менше одесити певний час володіли ситуацією і, попри меншість, зуміли забити гол. Помилка рівненського захисту призвела до того, що нападник одеситів виходив на ударну позицію, а воротар «Вереса» Євген Паст порушив правила у власному штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував капітан одеситів Путря. Це трапилося на 24-ій хвилині.

Гра була цікавої з точки зору участі системи VAR. Спочатку суддя зустрічі Дмитро Шурман призначив пенальті у ворота одеситів, але після перегляду моменту його відмінив. Проте на 30-ій хвилині вже ніщо не завадило рівнянам бити пенальті, яке чітко реалізував Яго Сікейра, бразільський легіонер рівнян.

А коли тривали компенсовані хвилини до першого тайму (адже було багато зупинок гри), Станіслав Шарай відмінним ударом вивів свою команду у лідери. 2:1 – з такими рахунком команди пішли відпочивати

Після перерви «Верес» володів ініціативою, подовгу розігрував м’яч, намагаючись «витягнути» одеситів із захисту. І це їм вдалося – на 71-ій хвилин Владислав Шарай, скориставшись пасом Миколи Гайдучика, довів рахунок до 3:1.

Попри всі намагання «Чорноморця», змінити ситуацію йому не вдалося. Хоча одесити мали декілька гострих моментів, але непогано зіграв наш воротар Євген Паст.

Отож, 3:1! Перша перемога в чемпіонаті рівненського «Вереса» і він піднімається на 14 місце в Українській прем’єр-лізі. Наступна гра – аж 17 вересня у гостях х «Кривбасом».

Читайте також: Здолбунівська громада провела в останній шлях бійця Сергія Маковійчука