fbpx

Рівненський “Верес” у Львові здобуває перемогу

Діліться інформацією з друзями:
Завершився 17-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги. Сьогодні 20 березня відбулися два заключні поєдинки.
В одному з них рівненський «Верес» зустрічався і переміг житомирське «Полісся»  – 2:0.

Для обох команд матч на стадіоні СКІФ у Львові став першим у весняній частині чемпіонату. Верес після кубкового поєдинку із Зорею ще на початку місяця два тижні не мав ігрової практики. Минулого тижня рівняни мали би зіграти пропущену гру першого кола проти Оболоні – завадив сніг. Полісся ж лише минулої неділі повернулося до України з Туреччини, де команда проводила збори.

Рівняни сьогодні зіграли без все-ще травмованих Петька і Тимофієнка. Обоє травмувалися ще на турецьких зборах. 

На 10-й хвилині у Вереса Геннадій Пасіч технічним асом вивів на ударну позицію Дмитра Нємчанінова, а той увірвався у вільну зону і пробив по воротам Маханькова – 1:0.

Другий гол забив Михайло Сергійчук з пенальті, після того, як рейд  Віталія Дахновського до штрафного майданчика суперника завершився фолом.

До перерви свій реальний момент мало і Полісся проте безпомилково зіграв Богдан Когут.

У другому таймі рахунок матчу не змінився. У підсумку – перемога Вереса над Поліссям – 2:0. Команда Юрія Вірта здобуває десяту перемогу у чемпіонаті і готується до виїзду в Івано-Франківськ.

В другому матчі 17-го туру «Альянс» з Липової Долини розгромив тернопільську «Ниву» – 4:0.

Перед 18-м туром становище лідерів: «Чорноморець» – 37 очок (після 17-ти ігор), «Агробізнес» – 34 (16), «Верес» – 33 (15), «Металіст 1925» – 31 (17), «Волинь» – 27 (15), «Гірник-Спорт» – 27 (17).

18-й тур у Першій лізі запланований на 25-26 березня.