fbpx
верес в десятьох зазнав поразки від Зорі

Рівненський «Верес» програв луганській «Зорі» на столичному стадіоні

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 3 травня рівненський «Верес» у поєдинку чемпіонату України на столичному стадіоні «Динамо» грав з луганською «Зорею», яка серйозно претендує на, принаймні, бронзові нагороди.

Вже на 18ій хвилині рівняни залишилися у меншості – за грубе порушення за межами штрафного майданчика наш воротар Вадим Ющишин побачив перед собою червону картку. На заміну вийшов досвідчений Богдан Когут, але Юрій Вірт зняв з гри півзахисника Станіслава Шарая. Отож рівнянам вдесятьох довелося  відбивати штурм луганців. І до перерви це вдавалося.

Однак на початку другого тайму «Зоря» забила гол у рівненські ворота – Максим Імереков в падінні замкнув дальню стійку – 1:0. Через двадцять хвилин у Києві та області оголосили повітряну тривогу і команди були змушені піти у сховище.

Після «відбою» перевагою володіли рівняни, але не скористалися своїми шансами і на табло змін не відбулося. Отож, поразка «Вереса» 0:1 і наш клуб після київського матчу займає 12 сходинку у турнірній таблиці.

У понеділок, восьмого травня, рівняни прийматимуть принципово суперника ще по другій лізі – ковалівський «Колос». Команда з Київщини, до речі, зазнала третьої поразки поспіль, тому грав обіцяє бути дуже напруженою.

Читайте також: Перший комплекс IRIS-T вже знищив понад 60 повітряних цілей (+ відео)