fbpx

Рівненський “Верес” продовжує боротьбу за Кубок України

Діліться інформацією з друзями:

Cьогодні рівненський “Верес” зіграв свій перший кубковий матч нинішнього розіграшу у столиці на стадіоні “Оболонь-арена”, де зустрічався з середняком першої ліги – місцевою “Оболонню”.

На цю гру Юрій Вірт виставив дещо експериментальний склад, давши відпочити більшості провідним гравцям перед матчем “Шахтаря”, який відбудеться через два дні і після важкої суботньої гри з “Дніпром-1”.

Тим не менше всі ті, хто отримав шанс показати свою ігрову майстерність,  поступалися господарям, які вже в першому таймі створили кілька гострих моментів біля наших воріт. До того ж перед перервою рівняни опинилися у чисельній меншості. За розмови з арбітром другу жовту картку отримав легіонер рівненського клубу Михаїл Гечев .

У перерві та на початку другого тайму тренери рівненського клубу зробили кілька замін – на полі зявилися  півзахисники, брати Євгеній та Геннадій Пасічи, та нападник Михайло Шестаков. Саме Шестаков і “врятував” рівненську команду, реалізувавши пенальті на 83 хвилині. Щоправда, перший удар Михайла столичний воротар Назарій Федорівський парирував, але на добивання першим встиг Шестаков. 

Отож, 1:0  – і рівненський “Верес” крокує далі по турнірному шляху розіграшу Кубка України.

Головний тренер “Вереса”  Юрій Вірт так прокоментував гру своїх підопічних:

– Головне у Кубку – результат. Ми йдемо далі. Сьогодні була справді кубкова гра: з вилученням та пенальті. З великою кількістю боротьби. Найголовніше, що ми цю боротьбу не програли, хоча більше тайму провели удесятьох. Футболісти дуже грамотно відіграли. По перерві Оболонь не мала стовідсоткових моментів.

Ми знали, що “Оболонь” піде великими силами вперед, готувалися до гри на контратаках. Це і призвело до одинадцятиметрового. Добре, що забили і довели гру до логічного завершення.