fbpx
рівненська форвар Олександа Тинщук

Рівненську баскетболістку Олександу Тинщук визнано MVP тижня

Діліться інформацією з друзями:

Два матчі у вищій жіночій лізі зіграла «Збірна Рівненської області-БК «Рівне-ОСДЮСШОР». В столиці суперницями рівнянок став столичний «КСЛ-Київ-Баскет».

Лише в першій грі киянки зуміли вчинити опір гостям – після першої половини гри перевага підопічних Вячеслава Ковалевського складала лише три пункти – 40:37. Але надалі перевага рівнянок не викликала сумнівів – 85:68.

У переможниць Олександра Тинщук оформила «дабл-дабл» – 26 очок та 12 підбирань, а Анастасія Боровська до 14 очок додала 19 підбирань. В активі Софії Корнійчук – 17, Анастасії Климчук і Софії Вахнюк – по 13, Олександри Берлюти – 2.

У повторному матчі гості впевнено диктували хід гри і перемогли – 74:58.

У переможниць знову беззаперечним лідером була Олександра Тинщук – 31 очко. Анастасія Климчук набрала 21 пункт, Софія Корнійчук – 10, Олександра Берлюта – 6, Анастасія Боровська, Софія Бровченко та Катерина Гаврильчик – по 2.

«Збірна Рівненської області-БК «Рівне-ОСДЮСШОР» разом з «Франківськом» ділять перше-друге місця у другій групі вищої ліги – по 11 перемог у 12 матчах. Вони зустрінуться в очній боротьбі 16 – 17 березня у Рівному.

До речі рівненського форварда Олександу Тинщук визнано MVP тижня. В матчах проти третьої команди групи 2 КСЛ-Київ-Баскета Тинщук набрала в середньому 28,5 очка, в першій грі оформила дабл-дабл, а в другій набрала 31 очко, до яких додала 7 підбирань.

Загалом в сезоні в 10 зіграних матчах Олександра Тинщук набирає 20.4 очка, 6.6 підбирань, 3.2 передач. За показником результативності вона третя у жіночій Вищій лізі, а за показником РЕ (19.2) входить до топ-10.

Читайте також: Франківські баскетболістки здобули другу перемогу над рівнянками