fbpx
Рівненські футзалісти знову відступили перед силами Урагану

Рівненські футзалісти знову відступили перед силами «Урагану»

Діліться інформацією з друзями:

Не позаздриш рівненським футзалістам – після двох матчів з київським «ХІТом» рівняни протистояли іншому лідеру чемпіонату України, івано-франківському «Урагану».

І вже з перших хвилин першого тайму на майданчику домінували гості. Втім, відкрили лік забитим голам рівняни. Дмитро Скибчик з лівого флангу віддав передачу у центр, де Володимир Кручок технічно переграв воротаря гостей Юрія Савенка – 1:0. Пропущений м’яч не вплинув на дії гостей – «Ураган» продовжував володіти ініціативою і дуже швидко відігрався. Відзначився Петро Шотурма – 1:1.

До перерви ураганівці вийшли вперед – наш воротар Дмитро Дяченко і граючий тренер рівнян Євген Ланко не розібралися перед власними воротами у боротьбі за м’яч і Михайла Грицини не промахнувся по порожніх воротах. І це вже – 1:2.

Після відпочинку відзначився вже Микола Грицина – 1:3.

МФК  «Кардинал-Рівне» перейшов на гру з п’ятим польовим гравцем. Але замість забити – втратив перед наступною грою з «Енергією» свого капітана Михайла Волянюка. Рівнянин у центрі майданчика рукою парирував удар суперника по порожніх воротах і побачив перед собою червону картку..

Отож, чергова поразка рівнян, які перебувають на восьмому місці у турнірній таблиці.

Читайте також: Вдруге за неповний тиждень рівненські футзалісти зустрілися зі столичним ХІТом