fbpx

Рівненські футзалісти вирвали перемогу у “рятувальників”

Діліться інформацією з друзями:

У понеділок рівненський «Кардинал» зіграв свій 16-ий поєдинок Екстраліги – з роменським «Рятувальником». За домовленістю клубів, матч відбувся у Рівному, хоча господарями була роменська команда.

Попри те, що «Рятувальник» здобув всього чотири очки у попередніх 19-ти матчах, звітний поєдинок виявився для  рівнян дуже складним. Їм довелося добряче «попотіти», щоб здобути перемогу.

На 12-тій і 14-ій хвилинах «рятувальники» двічі «розписалися у воротах Дмитра Дяченка: відзначилися Владислав Радченка і Дмитро Баранник.

Щоправда, тут же відзначився наш Олександр Басич. Після передачі Євгена Ланка через увесь майданчик Олександр першим дотиком прийняв м’яча на груди і, не даючи тому опуститися на паркет, пробив мимо воротаря гостей. А коли до перерви залишалося шість секунд він же зумів зрівняти рахунок – 2:2!

Після відпочинку на майданчику було багато боротьби без якихось гострих моментів. Але коли «Кардинал» перейшов на гру з п’ятим польовим гравцем, це принесло рівнянам успіх. Максим Малиновський віддав передачу практично на лінію воріт, де Едуард Волков  у боротьбі з захисниками роменців зумів заштовхати м’яч у сітку воріт суперника – 3:2!

У суботу, 17 лютого МФК «Кардинал-Рівне» приймає хмельницький «Сокіл». Після 16 матчів в активі рівнян

Читайте також: Головний лікар Рівненської міської лікарні йде з посади