fbpx

Рівненські баскетболісти здобули у Чернівцях три перемоги

Діліться інформацією з друзями:

У Чернівцях рівненські баскетболісти зіграли черговий тур регулярного чемпіонату Вищої ліги.

У перший день змагань БК «Рівне-ОШВСМ» зустрів гідний опір баскетболістів з Ужгорода. Закарпатці лідирували в рахунку з першої чверті до початку четвертої. Але виграш останньої десятихвилинки  – 23:12 – дозволив святкувати перемогу рівнянам – 81:72. В складі переможців відзначилися Олексій Соловйов – 28 очок, Олексій Адедиран (на фото) – 16 та Віталій Лемішка, який оформив дабл-дабл – 12 очок та 10 підбирань.

Наступного дня наші земляки зіграли на своєму рівні, упевнено перемігши господарів, команду «ЧЕ-Баскет-ЧОДЮСШ» – 95:64. По 15 очок набрали Олексій Соловйов та Сергій Рябой, по 12 – Олексій Адедиран та Віталій Лемішка.

А закінчували чернівецький тур рівняни поєдинком з командою «Калуш-ПНУ». І знову початок матчу був за нашими суперниками, після першої половини табло висвічувало нічию – 34:34, але відпочинок пішов на користь БК «Рівне-ОШВСМ». Підсумок – 72:66 дозволив рівнянам продовжувати свою переможну ходу: 12 матчів – 12 перемог. Суперову гру продемонстрував Олексій Адедиран, який набрав 37 очок – більш ніж половина командних.

Отож, БК «Рівне-ОШВСМ» є абсолютним лідером у своїй групі, набравши 24 пункти.

Читайте також: В Рівному закінчився п’ятиденний тур в баскетбольній жіночій лізі