fbpx
БК "Рівне" та "Кривбас" обмінялися перемогами

Рівненські баскетболісти зазнали першої поразки в чемпіонаті

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному відбувся перший з двох фінальних  турів чоловічого баскетбольного чемпіонату у вищій лізі. І вже перша гра суботнього ігрового дня принесла певну сенсацію, малоприємну для рівненських уболівальників.

«Кривбас» з Кривого Рогу зумів завдати поразки господарям, БК «Рівне-ОШВСМ» – 82:80. До цього рівняни в цьому сезоні ще нікому не програвали.

Після вдалої першої половини матчу рівняни, хоча й небагато, але ж вигравали – 43:41. Тим не менше, гості у третій чверті зуміли переламати хід поєдинку і на його фініші отримати  трьохочкову перевагу. Тому все вирішував заключний відтинок часу, який краще провели гості. Отож, їхня перемога (хоча й мінімальна) залишає криворіжців у чемпіонських перегонах.

Господарі майданчика реабілітувалися після суботньої поразки – від Кривбаса, у зустрічі з  БК «Самбір» – 108:64. Вже в першій чверті «Рівне-ОШВСМ» заробив двозначну перевагу (25:14), а далі лише її нарощував. Отож, у підсумку наша перемога – 108:64.

Після чотирьох турів третього етапу і за два тури до завершення чемпіонату у вищій лізі, БК «Рівне-ОШВСМ» і «Кривбас» мають по 3 перемоги, у Самбора – дві, харківський «Політехнік» – жодної.

Вирішальні матчі пройдуть в столичному ПС «Венето» 22 і 23 квітня.

Читайте також: Рівненські баскетболістки завоювали бронзу чемпіонату