fbpx
Волейболістки Регіни завоювали золоті нагороди чемпіонату

Волейболістки “Регіни” завоювали золоті нагороди чемпіонату

Діліться інформацією з друзями:

Цього вікенду у містечку Хирів, що на Львівщині, у споркомплексі «Лаяр Палас» відбувся заключний акорд чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд вищої ліги.

Звання чемпіона розігрували беззаперечний фаворит турніру «Нафтуся» з Трускавця та рівненська команда «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ-КОСЛ».

Але вже у першому матчі беззаперечність «Нафтусі» похитнулася вперше – рівнянки змогли після першої програної партії (24:26) дати бій досвідченішим суперницям. Спочатку – 27:25, далі – 25:23, і нарешті – 25:13. Вольова перемога підопічних Антоніни Жук – 3:1.

Здавалося, юних рівнянок на два переможні матчі може не вистачити. Але наші землячки змогли знову створити, здавалося б, диво – 3:2 (25:18, 18:25, 20:25, 25:12, 15:9) і загальна перемога у матчі за «золото» – 2:0.

Це високе досягнення нашої оновленої команди, яку перед початком сезону ніхто в розрахунок як претендентів на медалі не брав. Адже з минулого складу залишилося лише кілька гравчинь, тому Антоніні Жук, яка очолила колектив як граючий тренер, довелося комплектувати команду можна сказати, з нуля. І, як бачимо, їй це  вдалося на всі «сто відсотків».

Вітаємо з успіхом рівнянок.

Читайте також: Рівненські баскетболісти зазнали першої поразки в чемпіонаті