fbpx

Рівненські баскетболістки завоювали бронзу чемпіонату

Діліться інформацією з друзями:

У Києві баскетболістки БК «Рівне-ОШВСМ»  поставили вагомий знак оклику у нинішньому чемпіонаті України. Рівнянки вже у перший день столичного туру упевнено перемогли команду «ДЮСШ-УГСП-Переяслав» (73:49) і стали недосяжними для своїх суперниць з «КСЛІ-Київ-Баскет». Столичний клуб також мав певні шанси на медалі.

Про те, хто ж насправді сильніший – рівнянки чи киянки – вирішував суботній поєдинок між цими командами. Уже в ранзі «бронзових» призерок, БК «Рівне-ОШВСМ» здобуло чергову перемогу – 66:56.

Хоча в цілому чемпіонат ще не завершився, однак рівнянки отримали завойовані медалі. Їх, а також кубок за третє місце, вручила заступник генерального секретаря ФБУ Лариса Шабанова.

Отож цей складний для нашої команди (як, власне і для всіх інших) вже став для нас історією. У 22 матчах рівнянки зазнали лише чотири поразки (від команд першого та другого місць – Івано-Франківська та Одеси) і підтвердили, що Рівне залишається одним із провідних баскетбольних центрів України, яке стабільно готує резерв для головної команди міста.

І навіть від’їзд одразу шістьох баскетболісток основного складу в інші команди України та закордоння не завадив здобути чергові нагороди чемпіонату України. Це вже третя «бронза» БК «Рівне-ОШВСМ» за коротку історію клубу.

Читайте також: Сорочки воїнам ЗСУ