fbpx

Рівненські баскетболісти взяли реванш над Львівською Політехнікою

Діліться інформацією з друзями:

БК «Рівне-ОШВСМ» з перемоги розпочав новий рік. Рівняни у першому матчі 2024 року впевнено перемогли у Львові господарів чергового туру баскетбольної Суперліги – «Політехніку-Галичину».

Тим самим команда Михайла Переверзія взяла реванш за прикру поразку від львів’ян в першому колі чемпіонату.

«Політехніки» володіли перевагою лише в першій чверті зустрічі, яку мінімально і виграли –  19:18. Рівняни ж вирівняли гру в другій десятихвилинці, тому на велику перерву лідерами пішли саме вони – 37:36.

А після відпочинку вже ніщо і ніхто не міг зупинити наших земляків – після третьої чверті рівняни вигравали 61:48, а до фінального свистка збільшили перевагу до 30 очок – 86:56.

Найкращим гравцем матчу став захисник Рівного Елайджа Джойнер, який набрав 23 очка, зробив 7 передач та 5 підбирань. Його рейтинг ефективності склав 28 пунктів. Варто відзначити і Максима Мочалова, у якого в активі 20 очок.

Доробок інших гравців БК «Рівне-ОШВСМ»: Олексій Соловйов – 13, Дмитро Тимощук і Олександр Шепелев – по 8, Артем Водолазський – 5, Віктор Герасимчук  – 4, Ромео Сміт 3 + 10 підбирань, Олександр Поносов – 2.  — старт, + 7 підбирань + 3 передачі, – 3 втрати, ,

Рівненська команда здобула 10 перемогу та вийшла на друге місце в Суперлізі. Завтра, 10 січня БК «Рівне-ОШВСМ» зіграє з одеською командою БІПА.

Читайте також: Три громади на Рівненщині придбали дрони для Збройних Сил України