fbpx

Рівненські баскетболісти розділили очки з подолянами

Діліться інформацією з друзями:

Чоловіча команда баскетбольного клубу “Рівне” у чергових матчах вищої ліги приймала новачка ліги – “ДіДіБао” з Кам’янця-Подільського.

Попри те, що фаворитом домашніх матчах вважався рівненський клуб, гості вчинили гідний опір. Обидва матчі пройшли у напруженій боротьбі, у якій команди «розділили» очки. У суботу, 8 лютого, перемогли рівняни – 73:69, а в неділю – подоляни (81:78).

У складі “ДіДіБао” виступає кілька екс-гравців Суперліги, зокрема центровий Роман Гуменюк та захисник, граючий тренер Микола Полюляк. І якщо Роман своїми діями не надто вразив глядачів (двічі по 9 очок), то Микола став справжнім героєм матчів. окрім 38 очок (по 19 у кожному матчі), він ще й вправно керував своїми партнерами.

А у рівнян найрезультативнішим став Олександр Шепелєв – 35 очок за два матчі. В активі Тараса Шанюка – 29, Дмитра Тимощука – 24.

Після 22-х матчів БК “Рівне”-ОШВСМ, як і раніше, на другому місці. Наступні ігри підопічні Михайла Переверзія проведуть 15-16 лютого у гостях з командою “Старий Луцьк”.