fbpx

Рівненські баскетболісти програли лідеру у Тернополі

Діліться інформацією з друзями:

І в повторній зустрічі з БК «Тернопіль» рівненські баскетболісти поступилися суперникам – 73:113. Щоправда, третину матчу наші хлопці грали на рівних з лідером.

Програвши першу чверть (22:27), рівняни у другій десятихвилинці навіть зменшили відставання (29:32 на 13-ій хвилиині). Та починаючи з середини цієї чверті атаки господарів все частіше закінчувалися результативно, тоді як у гостей влучання стали рідкістю. Оцей провал у другій десятихвилинці (17:33) дозволив тернополянам почувати себе впевнено після відпочинку. І хоча третю десятихвилинку виграли рівнянии (21:20), залишалася 20-очкова перевага БК «Тернопіль» над БК «Рівне». А в заключній чверті це відрив лише збільшився.



У нас найрезультативнішим став Тарас Шанюк – 16 очок, Дмитро Тимощук набрав 14 пунктів. Віктор Герасимчук і Євген Коровяков – по 12.

Ця поразка не похитнула другої позиції рівнян в турнірній таблиці, хоча їх наздогнав «Хімік-2». Однак за рахунок кращих показників в особистих зустрічах саме наша команда і знаходиться вище.

Наступних вихідних БК «Рівне»-ОШВСМ зіграє у Львові з «політехніками».

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»