fbpx
Рівненські баскетболістки виступили у першому турі Молодіжної ліги

Рівненські баскетболісти обіграли сусідів, і продовжили виграшну серію

Діліться інформацією з друзями:

Рівненські баскетболісти продовжують виграшну серію у чемпіонаті вищої ліги. Черговими суперниками БК «Рівне-ОШВСМ» стали наші сусіди, БК «Житомир».

Матчі проходили в столиці, де останнім часом грає житомирська команда, проте номінальні господарі лише фрагментарно чинили опір гостям. БК «Рівне» двічі переграв суперників і продовжує одноосібно лідирувати у своїй групі – 19 перемог у 20-ти матчах.

У суботу перевага рівнян склала більше двох десятків очок – 89:68. Дуже результативною стала третя десятихвилинка, в якій наші баскетболісти не залишили каменя на камені від захисту суперників – 35:16.

У цій грі за БК «Рівне-ОШВСМ» дебютував досвідчений центровий, 38-річний Олексій Адеридан, який одразу став одним з найрезультативніших у нашому складі – 16 очок. На одне більше – в активі Євгена Коровякова.

У повторній зустрічі житомиряни дуже активно розпочали і виграли перший період – 26:12. Однак надалі підопічні Михайла Перевєрзія виправили ситуацію і на велику перерву команди пішли за нічиєї – 37:37. А далі рівняни лише збільшували перевагу, яка з фінальним свистком становила 13 очок – 78:65. Знову найрезультативнішими стали Адеридан і Коровяков – по 16 очок.

Наступного вікенду рівняни гратимуть у Львові з «політехніками».