fbpx

Цей день відзначався першими сонячними відлигами

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 6 березня весь день в Рівному буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкриється хмарами. Без опадів.

Температура повітря: вночі -4… -5С, удень 0… -1°С. Вітер північно-західний, 2-7 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.31, зайде о 17.48. 23-й день місячного календаря (Місяць у Змієносці, ост. чверть, зах. 10.08; сх. 1.58).

Є привід: Всесвітній день боротьби з глаукомою.

Мудрі кажуть: «Тільки нещасні вірять у владу долі. Щасливі світу цього приписують самим собі всі успіхи, яких вони досягають».

Джонатан Свіфт

Не забудьте привітати: Георгія, Тимофія.

Астролог радить: Цього дня у людини активізуються похоті та схильність до конфліктів. Тому постарайтеся тримати себе в руках і не піддаватися на провокації та всілякі спокуси. По можливості проведіть цей день на самоті або хоча б подалі від людних місць.

День для здоров’я: Стежте за своїм здоров’ям. Якщо сьогодні захворіли, одужання буде тривалим. Уразливі жіночі статеві органи, шкіра. Протипоказані операції. Не можна багато їсти, треба відмовитися від м’яса і риби. Не переохолоджуйтеся!

Усміхніться: – Пані Рабінович! Ви навіщо побили чоловіка?!

– Я його не била. Я намагалася до нього достукатися!

за останні 130 років 6 березня:

МАКС: 15.1° (2002)
МІН: -17.1° (2004)

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам’ять преподобного Тимофія, пустельника. У народі Тимофія називали Весновієм і говорили: “Як не злися хурделиця, все весною повіває”, “Дожити до Весновія, а там зима не страшна”. Цей день відзначався першими сонячними відлигами. Про погоду судили і за допомогою вітру: якщо у цей день теплі вітри, то і весна буде теплою. У цей час розпочинається рух соку у кленах і березах.