fbpx

Рівненський “Верес” провів спаринг-матч у Тернополі

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський “Верес” у заключному контрольному матчі міжсезоння поступився – 0:3 – Тернополі місцевій “Ниві”.

У першому таймі  зустрічі наставник рівнян Юрій Вірта суттєво змінив стартовий склад – грав, переважно, найближчий резерв. І тернополяни, які путівку до Першої ліги забезпечила собі раніше, вже до перерви забили два голина 37-й та 45-й хвилинах. А після перерви, коли на поле вийшли, переважно, інші гравці господарі довели рахунок до 3:0.

Нагадаємо, що перехідні матчі за право грати у першій лізі, відбудуться 15 та 19 серпня. Першу гру “Верес” зіграє у Млинові, повторну – на виїзді. Суперником рівнян є остання команда першої ліги. Нині це – футбольний клуб “Черкащина».

Пресслужба “Вереса” розмістила на сторінці у Фейсбук коментар гри команди у Тернополі головним тренером команди Юрія Вірта:
– Сьогодні ми провели хороший спаринг-матч. Отримали багато інформації за підсумком цієї гри. З перших хвилин проти “Ниви” вийшли ті футболісти, які мали обмаль ігрового часу у поєдинку проти “Шахтаря”. Хотіли переглянути усіх сьогодні. Діями деяких футболістів я залишився незадоволений. Не було бажання і не було дисципліни у їхніх діях.
Сьогодні ми програли. Але краще програти – 0:3 і розуміти, де в нас є проблеми, аніж програти – 2:3 і вважати, що все добре. В нас є проблеми в грі. І ми продовжимо працювати, аби їх виправити. Ще є час для роботи над помилками.
Футболісти ще максимально не вийшли на пік функціональних можливостей. Не вийшли на свій оптимальний рівень. Але ми намагаємося підвести команду в оптимальних кондиціях саме на 15-те серпня. Зараз нам не вистачає свіжості і легкості в діях. Але це нормально. Команда не готується до спарингів, а працює під серйозним навантаженням. Цілеспрямовано до матчів із “Черкащиною” ми розпочнемо готуватися вже наступного тижня.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе наш Telegram