fbpx

Рівненські школярі отримали спортивні нагороди

Діліться інформацією з друзями:
Нещодавно Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області за участю комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради провели третій – обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Олімпійське лелеченя».
Перемогу у загальному заліку змагань вже не вперше виборола команда «Екстрім» з НВК «Колегіум» м. Рівне. Зокрема, учні закладу були кращими у «Презентації команд» та здобули перше місце в інтелектуальному конкурсі. А срібні нагороди їм дісталися у спортивній естафеті.
Отож, враховуючи здобутки команди, до них завітали з нагородами організатори «Олімпійського лелеченяти». Голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради Микола Петренчук, спільно з директором НВК «Колегіум» Петром Куделею вручили команді «Екстрім» дипломи, медалі, кубки, спортивний інвентар та літературу на олімпійську тематику.
Водночас, вчитель фізичного виховання навчального закладу а також тренер команди «Екстрім» Олег Левенець подякував організаторам за чудову можливість брати участь у таких змаганнях та подарував Миколі Петренчуку власну книгу «Олімпійська освіта школярів».