fbpx

Рівненські баскетболісти зберегли лідерство

Діліться інформацією з друзями:

У другому турі баскетбольної вищої ліги чоловіча команда БК «Рівне»-ОШВСМ приймала «Черкаські мавпи-2». У цій команді грають переважно юні гравці, можливе поповнення суперлігової команди, однак бій рівнянам вони дали серйозний.

У суботу господарі доволі впевнено перемогли – 85:55 (за чвертями – 13: 16, 23:10,  27:15, 22:14), хоча для того довелося докласти чимало зусиль.

А ось наступного дня рівняни були за крок до невдачі. З перших хвилин июні черкащани почали диктувати свої умови і на п’ятій хвилині  вони більш ніж упевнено лідирували – 15:2. Неймовірними зусиллями господарі змоги повернути більш-менш хитку рівновагу, проте перша чверть залишилася за гостями – 20:16. І надалі на майданчику точилася напружена боротьба, з мінливою перевагою тієї чи іншої команди. Аж до 35-ї хвилини, коли після влучання юного Іллі Шемєтова (71:70) наші вже не поступилися лідерством. Отож, 79:75 –  неймовірно важка перемога БК «Рівне»-ОШВСМ, яка дозволила нашому клубові залишатися (разом з БК «Тернопіль») лідерами своєї групи. В обох командах по чотири перемоги у стількох же матчах.

Наступні матчі рівняни зіграють у розіграші Кубка України – 26 і 27 жовтня вони гратимуть в Одесі з місцевим клубом Суперліги. А у чемпіонаті – 9 і 10 листопада у Камянці-Подільському з новачком вищої ліги «Ді-Ді-Бао». Вдома ж ми нашу команду побачимо аж 30 листопада – першого грудня, коли вона прийматиме команду Луцька.

Микола ПІКУЛА

Фто Романа ЦУПРУКА